Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014
Δείτε την καμπάνια ταξιδιωτικού γραφείου που δραστηριοποιείται και στη Δανία και προτρέπει σε τεκνοποίηση για το καλό της χώρας (Vid)


Μπορεί το σ3ξ να σώσει το μέλλον της Δανίας; Στη χώρα κάθε χρόνο γεννιούνται όλο και λιγότερα παιδιά και ο πληθυσμός βρίσκεται σε σταδιακή γήρανση. Η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τη λύση.


Από την άλλη, το 10% των παιδιών της Δανίας συλλαμβάνεται στις διακοπές. Κάπως έτσι, το ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook καλεί τους Δανούς πολίτες να πηγαίνουν περισσότερο διακοπές και να κάνουν περισσότερο έρωτα για… τη σωτηρία του έθνους τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται άλλωστε, στις διακοπές τους οι βορειοευρωπαίοι κάνουν κατά 46% περισσότερο σ3ξ απ’ ότι συνηθίζουν να κάνουν στα κράτη τους, δίνοντας ενδιαφέρον στην καθημερινότητα τους.

Το θέμα είναι ότι το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ζητάει από τα ζευγάρια που κλείνουν τα ταξίδια τους μέσα από τις υπηρεσίες του να αποδείξουν ότι τεκνοποίησαν, παρουσιάζοντας θετικό τεστ εγκυμοσύνης με έπαθλο δώρα τριών ετών για τα μικρά τους.

Πηγή.alexiptoto.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!