Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014


Από το 2011 έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο, στα οποία ακούγονται περίεργοι ήχοι. Πολλοί είπαν ότι είναι ήχοι της αποκάλυψης, άλλοι είπαν ότι είναι ήχοι του Haarp, ενώ άλλοι είπαν ότι είναι ήχοι που προέρχονται από τα έγκατα της γης.Ένα νέο βίντεο από το Καναδά, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα βίντεο στα οποία ακούγεται ένας παρόμοιος ήχος, όπως και σε αυτά του 2011, σε χώρες της κεντρικής Αμερικής και της βορειοανατολικής Ευρώπης

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 29 Αυγούστου.

 Πολλοί λένε ότι αυτοί οι ήχοι είναι αποτέλεσμα των ήχων της πόλης που ζουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει ως τώρα, καθώς οι ίδιοι ήχοι ακούστηκαν σε χώρες με μεγάλη απόσταση σχεδόν ταυτόχρονα το 2011, πράγματα που δείχνει ότι ίσως δεν πρόκειται για μία απλή σύμπτωση. Τους ήχους αυτούς στο Καναδά, τους άκουσαν και τους κατέγραψαν και άλλα άτομα στο youtube ταυτόχρονα.

Το γιατί συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, κανείς δεν το έχει εξηγήσει ως σήμερα, με τους επιστήμονες να μην κάνουν δηλώσεις για το είναι αυτό που ακούγεται στα βίντεο. Τα σχόλια είναι πολλά στο youtube, με τους σχολιαστές να τονίζουν ότι και οι ίδιοι έχουν ακούσει αυτούς τους περίεργους ήχους. 

Το μόνο κοινό αν παρατηρήσετε σε όλα τα βίντεο, είναι το ότι όταν ακούγονται οι ήχοι, επικρατεί πυκνή συννεφιά και πουθενά δεν έχει ήλιο.

Δείτε τα 2 ξεχωριστά βίντεο από το Καναδά και τα συμπεράσματα είναι δικά σας ...


Ο ίδιος σχεδόν θόρυβος και σε περιοχή της Ρωσίας και της Φλόριντα το 2011 και το 2013 αντίστοιχα !!Πηγή.greeksfun

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!