Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014
Ασφαλώς και θα πάω να πιω καφέ στο μαγαζί που η γκαρσόνα είναι κόματος. Ακόμα και να μην έχει καμπύλες που σου βαράνε τη λίμπιντο, αρκεί να είναι συμπαθητική κοπέλλα. Μιλάμε για το γκαρσόνι. Μιλάμε για το στυλοβάτη της καφετέριας, του ρεστωράν, του μπαρ, οτιδήποτε.

Όπως το λέω. Ανοίγεις μαγαζί και ξεκινάς όχι από την κουζίνα, όχι από τον ψήστη, τον μάγειρα, τον σεφ, αλλά από το γκαρσόνι. Όπως το λέω. Αυτός, είτε είναι αρσενικός, είτε θηλυκή, είναι που θα σε καταστρέψει. Επειδή το κακό γκαρσόνι διώχνει τον πελάτη από το μαγαζί. Όπως και κρατάει την πελατεία, και τη γεννοβολάει.
Περί τίνος θέματος συζητάμε; Άνοιξε στην Αμερική ένα καφέ και οι γκαρσόνες κυκλοφορούν ανάμεσα στα τραπέζια με μπικίνι. Επιτόπου έγινε μόδα. «Μπικίνι μπαρίστα». Το ένα μαγαζί σε μια πόλη έγιναν 132 μαγαζιά!!!

Αυτό που σου λέω. Και καφέ θα πιω, και στη συνάντηση που έχω με κάποιον θα κάνω τη δουλειά μου, και θα μπανίσω πράμα. Όλα αυτά σ’ ένα πακέτο. Και την γκαρσόνα την θέλω μέχρι μπικίνι, όχι γυμνή, όχι με τόπλες. Μια τσιτσίδη σπάει τη φαντασίωσή σου.Μιλάμε για καφέ, όχι για τηλεόραση, όχι για Naked News. Πήγε να γίνει κι αυτή μόδα, αλλά δεν έκατσε. Να βγαίνουν στο γυαλί να λένε το Δελτίο Ειδήσεων γυμνές, ολόγυμνες οι παρουσιάστριες.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, σε πολλά τέτοια καταστήματα, δεν σερβίρεται μόνο καφές αλλά και άφθονη σάρκα. Σύμφωνα με έναν πελάτη, η κοπέλα που τον εξυπηρετούσε του ανέφερε-την ώρα που ετοίμαζε τον καφέ-, ότι θα έκανε περισσότερα για εκείνον αν της προσέφερε 20.000 δολάρια.

Οι επιχειρήσεις με τα μπικίνι, είναι αλίμονο αρκετά προσοδοφόρες για τους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τη Sarah Birnel, η οποία διαθέτει τρία καταστήματα στην Ουάσιγκτον, τα «Devil's Brew Coffee Stand». Η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της ότι κερδίζει σχεδόν τα διπλάσια από ότι ένα παραδοσιακό καφέ ενώ υπερασπίστηκε τη φήμη τους λέγοντας ότι όλα είναι νόμιμα.


Πηγή.madata.gr


--------------------------

Πηγή.OrlandoSentinel
Πηγή.Stephen Yccvideo

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!