Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Άνοιξαν τον οικογενειακό τάφο και βρήκαν μέσα θησαυρό.
Άλλη διάσταση λαμβάνει πλέον η ερωτηματικού χαρακτήρα ρητορική ρήση του θυμόσοφου ελληνικού λάου «μα καλά, μαζί σου θα τα πάρεις»; Η ιστορία ξεκινάει πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, σε ένα χωριό που βρίσκεται στα όρια της Αχαΐας με την Ηλεία.

Ένα μέλος μιας οικογένειας, σύμφωνα με το dete.gr, απεβίωσε και οι συγγενείς, προετοιμάζοντας την ταφή του, έδωσαν εντολή να ανοιχθεί ο οικογενειακός τάφος. Τελευταία φορά που είχε χρησιμοποιηθεί ήταν πριν μια πενταετία, προκειμένου να γίνει η τελευταία κατοικία του παππού της οικογένειας, ο οποίος είχε αποδημήσει εις Κύριον.

Η εικόνα που αντίκρισαν όσοι εργάστηκαν για να ανοιχθεί ο τάφος παραπέμπει σε ανέκδοτο, καθώς μαζί με τα λίγα εναπομείναντα οστά του γέροντα της οικογένειας, βρέθηκαν και δέκα χρυσές λίρες. Η εξέταση όλων των εκδοχών έφερε στο προσκήνιο ένα απίστευτο σενάριο, που ήθελε τον παππού πριν αποδημήσει να έχει καταπιεί τις λίρες, προκειμένου να τις... πάρει μαζί του.
Και επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα εν μέσω πένθους, τα στενά συγγενικά πρόσωπα τόσο του παππού που είχε αφήσει τα εγκόσμια πριν από χρόνια, όσο και του πρόσφατα εκλιπόντος, άρχισαν να... τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος δικαιούχος των λιρών που βρέθηκαν μέσα στον τάφο.

Πηγή.e-radio.gr0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!