Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014Πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά η Πάτρα, καθώς στην Αχαϊκή πρωτεύουσα θα εγκαινιαστεί σύντομα το πρώτο... τόπλες κομμωτήριο στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso το πρώτο κομμωτήριο με γυμνόστηθες κομμώτριες (αλλά και κομμωτές) θα ανοίξει τις πόρτες του, στο κέντρο της πόλης – επί της οδού Ρήγα Φεραίου - πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας βρίσκεται ήδη στο στάδιο της επιλογής των βιογραφικών καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στις αγγελίες που δημοσίευσε σε τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες.

Στις αγγελίες που δημοσίευσε ανέφερε ότι ο μισθός θα κυμαίνεται από 1500-2000 ευρώ για όσες γυναίκες και άνδρες επιλέξουν να εργαστούν «στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας», ότι η επιλογή θα γίνει με βάση την εξωτερική εμφάνιση καθώς και ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο κομμωτικής.

Αναφορικά με τις τιμές, όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα, θα είναι ίδιες με ενός κανονικού κομμωτηρίου καθώς το κούρεμα με λούσιμο θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το ανάλογο εγχείρημα έγινε για πρώτη φορά στην Αυστραλία απ' όπου πάρθηκαν και οι φωτογραφίες.

Πηγή.skaouter.gr---------------------------------------Σχετικό Βίντεο


Πηγή.onlinepressgrchannel

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!