Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Αρχικά ο επισκέπτης βλέπει μια κατοικία που γέρνει ελαφρώς προς τη μία πλευρά, ενώ εάν παρατηρήσει καλύτερα, θα καταλάβει πως είναι εντελώς στραβά χτισμένη από όλες τις πλευρές!

Το «Crooked House of Windsor» στη Βρετανία χτίστηκε το 1592 στην άκρη της πλατείας της πόλης Windsor και ονομάστηκε αρχικά 
«Market Cross House».Το 1687, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να κατεδαφίσει το σπίτι προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη γειτονική πόλη Guildhall.


Ωστόσο μια διαφορά μεταξύ των μελών του συμβουλίου για την οριοθέτηση του χώρου είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί η εκ νέου ανοικοδόμησή του στο αρχικό σημείο. 

Το σπίτι ξαναχτίστηκε με βιασύνη και, ενδεχομένως, χωρίς προσοχή, με πρόχειρα υλικά και κακής ποιότητας ξυλεία. Στο πέρασμα του χρόνου το σπίτι λύγισε, αλλά άντεξε.

Αυτό ήταν! Έκτοτε το εν λόγω κτήριο κατέστη δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης και πέρασε σε πολλά χέρια ιδιοκτητών και επιχειρήσεων που εκμεταλλεύτηκαν τη φήμη του. Σήμερα είναι τσαγερί και εστιατόριο, σημείο συνάντησης πολλών εργαζομένων της περιοχής καθημερινά.Πηγή.Σοφία Ζ

Πηγή Βιντεο.bdj1776 - BonBonTrips's channel

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!