Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014
Ένα μοναδικής σημασίας εύρημα αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο σάλο και να οδηγήσει σε ριζική αναθεώρηση όσων ξέραμε μέχρι σήμερα για την τεχνολογία: 

Το χέρι ενός αρχαίου ελληνικού αγάλματος, που εμφανίστηκε καθαρά στον βυθό της θάλασσας στα Αντικύθηρα, κρατάει στο χέρι του κινητό τηλέφωνο τελευταίας γενιάς!

Η υποβρύχια λήψη με ειδική κάμερα που αποκάλυψε το νέο εύρημα που θα αλλάξει την Ιστορία.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων, δεν ήταν το μόνο μυστικό για την εξωπραγματική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων που μας αποκάλυψε το περίφημο ναυάγιο. 

Μάλιστα ο υπουργός Πολιτισμού κ. Τασούλας, επιφυλάχθηκε ότι κάπου εκεί γύρω, θα βρίσκεται και ένας αναμεταδότης αρχαίου Wi-Fi, το οποίο ώς γνωστόν ήταν ελεύθερο και παντού στην αρχαία Ελλάδα.

Όπως είναι φυσικό, οι θεωρίες γύρω από τη νέα συγκλονιστική ανακάλυψη, δεν άργησαν να φουντώσουν. Μάλιστα γνωστός καθηγητής αρχαιολογίας, δηλώνει βέβαιος ότι το χέρι του αγάλματος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο καθώς υπάρχει υπόγεια μυστική σήραγγα που συνδέει τα Αντικύθηρα με την Αμφίπολη.

Στην περιοχή, βούτηξε με μπουκάλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να κοιτάξει από κοντά το χέρι του αγάλματος και να διαπιστώσει τη μάρκα του κινητού. 

Μόλις αναδύθηκε, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι πρόκειται για εξαιρετικής σημασίας εύρημα, που δίνει τέλος στις αμφισβητήσεις για την ελληνικότητα της κινητής τηλεφωνίας.

Αργά το απόγευμα, η εκπρόσωπος του ναυαγίου, κ. Άννα Παναγιωταρέα, ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, επιστολή καθηγητή πανεπιστημίου, που αναφέρεται στην αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα του αγάλματος, καθώς το μεσαίο δάχτυλο του χεριού, είναι πιο προτεταμένο από τα άλλα – πράγμα που αποτελεί αποκλειστικό γενετικό χαρακτηριστικό της ελληνικής φυλής μας.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Πηγή.madata.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!