Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014




Το γιγάντιο panda



Το γιγάντιο panda είναι ένα σπάνιο και απειλούμενο θηλαστικό που ζει στην Δυτική Κίνα. 


Τα γιγάντια pandas φημίζονται για την αγάπη τους στο μπαμπού, μία διατροφή όμως τόσο φτωχή σε θρεπτικά συστατικά που έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να καταναλώνουν μέχρι κα 120 κιλά την ημέρα.

Η έλλειψη περιοχών όπου υπάρχει μπαμπού έχει καταστήσει τα pandas είδος προς εξαφάνιση με αποτέλεσμα να ζουν σε μόνο 6 οροσειρές της Δυτικής Κίνας.

 Αξιοσημείωτο και κάτι που πολύς κόσμος δεν ξέρει είναι ότι τα pandas γεννιούνται ροζ, χωρίς τρίχωμα και ως νεογέννητα έχουν 1/900 μέγεθος σε σχέση με την μητέρα τους.


Απίθανα παιχνίδια με μωρά ΠΆΝΤΑ

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!