Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014Το αεροπλάνο όπως και το αυτοκίνητο είναι για να μας μεταφέρει και όχι να το..μεταφέρουμε εμείς.

Πόσες φορές όμως χρειάστηκε να σπρώξετε το αμάξι σας για να πάρει μπρος; Τουλάχιστον μία ή δύο σίγουρα. Πόσες όμως φορές χρειάστηκε να σπρώξετε το αεροπλάνο που θα σας μετέφερε στον προορισμό σας; Καμία.


Έλα όμως που έγινε και αυτό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της μικρής πόλης Ιγκάρκα στην Σιβηρία.

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να σπρώξουν το αεροπλάνο τους γιατί είχε κολλήσει στα χιόνια με αποτέλεσμα να παγώσουν οι ταχύτητες του και το σύστημα φρένων, ενώ το ειδικό μηχάνημα που θα το έσπρωχνε δεν λειτουργούσε και αυτό.

Σύμφωνα με κρατικές πηγές της Ρωσίας οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν από το αεροπλάνο και να αρχίσουν να σπρώχνουν. 

Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης του αεροπλάνου δείχνει περίπου 20 άνδρες να σπρώχνουν με χιούμορ και γέλιο το Tupolev 134 της UTAIR σε περιοχή του αεροδρομίου που είχε ήλιο για να βοηθήσει στο να ξεπαγώσει το σύστημα.

Σύμφωνα με τις αρχές στο αεροδρόμιο είχε θερμοκρασία -52 βαθμούς κελσίου!
Μετά από μια..μικρή καθυστέρηση το αεροπλάνο απογειώθηκε και έτσι οι 81 επιβάτες έφτασαν κανονικά στον προορισμό τους!Πηγή.gr.euronews

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!