Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015


Από το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου, κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο που εμφανίζει τον Αντώνη Σαμαρά να… αστειεύεται με τον σκηνοθέτη (;), κατά τη διάρκεια γυρίσματος τηλεοπτικού σποτ για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Πρωθυπουργός δέχεται την υπόδειξη να απευθύνει το κάτι σαν… διάγγελμά του προς τους Έλληνες πολίτες πιο χαρούμενα, πιο αισιόδοξα και πιο ερωτικά, με τον κ. Σαμαρά να δυσανασχετεί αρχικά, αλλά στη συνέχεια, σε φανερά χαλαρή διάθεση να ανταποκρίνεται… αστειευόμενος, λέγοντας: «Ναι, ναι… Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ».

Βέβαια, στην ουσία της διαρροής θα πρέπει κανείς να εξετασει το πώς, αυτό το βίντεο έφτασε να ανεβεί στο youtube από νέο χρήστη με το όνομα Tony Samaras, ο οποίος επέλεξε ως τίτλο του βίντεο το Tony Samaras – Sexual Healing.

Οσο για το περιεχόμενο του μηνύματος; Ακολουθεί, όπως προκύπτει από την πιο… αισιόδοξη και πιο ερωτική version, μετά την παρατήρηση που δέχτηκε ο Πρωθυπουργός.

Αρχικά ο κ. Σαμαράς λέει…

«Εχω βαθιά εμπιστοσύνη. Εχω βαθιά εμπιστοσύνη στη δύναμη του Ελληνα, στο ταλέντο και την αξιοσύνη του, στη πανάρχαια επιχειρηματική του ικανότητα, στην αγάπη του για την πατρίδα…» για να τον διακόψει ο υπεύθυνος του γυρίσματος και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

- Ωραία, πιο χαρούμενο όλο αυτό, πιο αισιόδοξα, με χαμογελάκι…

Σαμαράς: Μα αφού το “κανα…

- Οχι, όχι, αφού το έχετε, είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε…

Σαμαράς: Ναι, ναι… Τέτοια ώρα, είναι το ωραιότερο σεξ…

Και μετά τις οδηγίες, το μήνυμα όπως καταγράφεται στο υπόλοιπο του γυρίσματος

«Εχω βαθιά εμπιστοσύνη. Εχω βαθιά εμπιστοσύνη στη δύναμη του Ελληνα, στο ταλέντο και την αξιοσύνη του, στη πανάρχαια επιχειρηματική του ικανότητα, στην αγάπη του για την πατρίδα. 

Δώστε μου τη δύναμη ενός ολόκληρου έθνους, για να δειξουμε σε όλο τον κόσμο τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει αξιοπρέπεια, τι θα πει δύναμη ψυχής και τι ακριβώς εννοούσε ο Ελύτης, όταν έγραφε για τον ελληνικό λαό…»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!