Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015


Αυτό μοιάζει με ένα σύγχρονο Range Rover, αλλά με το τηλεχειριστήριο και την αυτόνομη τεχνολογία μοιάζει με κάτι από το μέλλον. 


Ενώ δεν είναι ακόμη διαθέσιμο προς αγορά το Jaguar Land Rover (JLR) ελπίζει να βγει στην αγορά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σε περίπου πέντε χρόνια. 

Πριν κάποιος αρχίζει να ανησυχεί για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητο η τεχνολογία του κινητού με το αυτοκίνητο τελικά δεν έχουν τόσο κακή σχέση. 

Σίγουρα δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό μας την ώρα που οδηγούμε αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με έναν άλλον τρόπο όπως θα δούμε παρακάτω. 

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν ο οδηγός είναι μέσα στο αυτοκίνητο η σε απόσταση 30 πόδια από το αυτοκίνητο και να πηγαίνει με κάτω απο 4 μίλια την ώρα. 

Το Wolfgang Epple, επικεφαλής στην έρευνα και την τεχνολογία στην JLR, λέει ο στόχος των νέων αισθητήρων και συστημάτων είναι να βοηθήσει το τους οδηγούς και να ενισχύσει την οδηγική εμπειρία.Land Rover Autonomous Car Technology


Πηγή.apisteuta.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!