Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015


Οι worlds’ top DJs Dimitri Vegas & Like Mike ενώνουν δυνάμεις με τον, βραβευμένο με Grammy, super star NE-YO στο νέο global hit “Higher Place”!

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα by Plastik, το νέο EDM label της Panik Records & των Playmen σε συνεργασία με το international label Smash The House!

Μετά την κυκλοφορία της international επιτυχίας “The Hum”, άλλη μία διεθνής συνεργασία έρχεται από την Plastik, το EDM label της Panik Records & των Playmen:

“Higer Place” – Dimitri Vegas & Like Mike FT. Ne-Yo

Αφού αναστάτωσαν όλο τον πλανήτη με την παγκόσμια επιτυχία
“The Hum”, τα αδέλφια και super star DJs με την Ελληνική καταγωγή, Dimitri Vegas και Like Mike, επιστρέφουν τώρα με μία εκρηκτική συνεργασία με τον κορυφαίο αμερικανό rapper Ne-Yo και το global summer hit “Higher Place”!

Το “Higher Place” έχει ήδη κάνει το γύρο του πλανήτη ξετρελαίνοντας κάθε λάτρη των party και της EDM μουσικής σε κάθε γωνιά της γης! 
Το νέο global hit έχει αγγίξει τις πρώτες θέσεις των charts σε Αγγλία, Γερμανία και Βέλγιο, ενώ ήδη μετρά πάνω από 2.000.000 plays στο spotify! Επιπλέον, το official video clip πλησιάζει τα 1.000.000 YouTube views μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του!

Το “Higher Place” κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Plastik Music powered by Panik Records & Playmen σε συνεργασία με το international label Smash The House! ENJOY!


Dimitri Vegas & Like Mike feat. Ne-Yo - Higher Place
 (Official Music Video)


Πηγή.tralala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!