Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
Η εκδήλωση προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε χρήσιμες συμβουλές και να συναντηθεί με άλλες μητέρες

Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Συγχρονισμένη δημόσιου θηλασμού πραγματοποιείται σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδα, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου Η εκδήλωση ξεκινά μια εβδομάδα γιορτής με στόχο την ευαισθητοποίηση του θηλασμού και σηματοδοτεί την έναρξη του Β 'Παγκοσμίου Θηλασμός Εβδομάδα (Νοέμβριος 1-7).


Η εκδήλωση ελπίζει να προωθήσει πρακτικές του μητρικού θηλασμού που παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα στην Ελλάδα, αν και δεν υπάρχουν νόμοι παρεμπόδιση δημόσιου θηλασμού. 

Φέτος, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ενώνει τις δυνάμεις της με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας για να διαδώσει το μήνυμα ότι «Ο θηλασμός και η απασχόληση μπορεί να λειτουργήσει!"


Οι γυναίκες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον εορτασμό μάζα του θηλασμού μπορεί να παρευρεθεί στις 11 το πρωί στο Ζάππειο στο κέντρο της Αθήνας και να περιμένουν για τα μωρά τους να πεινάσετε, έτσι ώστε το νοσηλευτικό μπορεί να ξεκινήσει! 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομιλία του, να συναντηθεί με άλλες μητέρες και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, αλλά και να λαμβάνουν ενημερωτικά φυλλάδια για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν το θηλασμό με επιτυχία!

Πέρυσι πάνω από 600 μητέρες έλαβαν μέρος στην initiative.in Αθήνα μόνο.


IBFAN Greece breastfeeding spot
Πηγή.en.protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!