Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015
Αυτό και αν δεν ήταν γαμήλιο γλέντι. Μπορεί ο ρομαντισμός να ήταν καμουφλαρισμένος, αλλά ο γαμπρός και σίγουρα οι υπόλοιποι άνδρες καλεσμένοι, απόλαυσαν τον σέξι χορό της νύφης, που τα έδωσε όλα στην πίστα.

Η νύφη μπαίνει στην αίθουσα πετάει το νυφικό, μένει με το ασημί μεσοφόρι της και αρχίζει το χορό. Τι κούνημα! Τι νάζι! Τι χάρη! Και ο γαμπρός καθότανε, έβλεπε και καμάρωνε. Σε κάποιες χορευτικές εξάρσεις, την μουσική επικάλυπταν κάποια ουρλιαχτά, κάτι σαν παρότρυνση τύπου μην τολμήσεις και σταματήσεις τώρα.

Μάλιστα ο σύζυγος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τη σύζυγό του, που χόρευε για τρία λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, να την πλαισιώνουν άλλες τέσσερις ημίγυμνες σέξι χορεύτριες, οι παράνυμφοί της. Πετάχτηκε από την καρέκλα του και έπιασε έναν πρωτόγονο ρυθμό λικνίζοντας τη μέση του.


Η καλλίγραμμη νύφη, η 27χρονη χορεύτρια Renata Bresciani από το Μαϊάμι, ανάρτησε το πραγματικά εντυπωσιακό χορευτικό νούμερο στο Facebook και έγινε το έλα να δεις! Για του λόγου το αληθές το βίντεο το είδαν 877.399 φορές. Τα likes έφτασαν τα 11.032 και τα σχόλια, από όσους εμπνεύστηκαν από τη χορογραφία και ήθελαν να ευχηθούν στον ζευγάρι που άνοιξε νέο σπιτικό, ξεπέρασαν τα 1.929.

Εμείς τι να πούμε να ζήσουν, πάντα τέτοια…


Best Surprise Bride Dance for her Groom Πηγή.tilestwra.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!