Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015


Εργάστηκε στο Αμερικανικό Ναυτικό για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε μια γυναίκα, απέκτησε μία κόρη και «κάλυψε» ό,τι ένιωθε πίσω από ένα μούσι πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Ένας πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού αποφάσισε να αλλάξει φύλο και «καθόλου δεν λυπάται» για αυτή την επιλογή. 

Η Αβέντιαν… ή μάλλον ο Μάθιου υπηρέτησε σε ένα σκληροτράχηλο τομέα του στρατού και εντέλει αποφάσισε να γίνει αυτό που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν πάντα: γυναίκα. Η κρίση ταυτότητας, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη παιδί.

 «Όταν ήμουν 7 ετών με έπιασε να ντύνομαι κορίτσι. Συντετριμμένος και ντροπιασμένος, μετατράπηκε στο πι βαθύ και σκοτεινό μυστικό μου» εξομολογείται η ίδια.

Φοβούμενη να πει οτιδήποτε στους φίλους και την οικογένειά της, σκέφτηκε πως «θα ήταν καλύτερο να κρυφτώ πίσω από τη μάσκα του Αμερικανικού Ναυτικού. Όμως πλέον όλα έμοιζαν τόσο ξένα και αφιλόξενα». Εργάστηκε εκεί για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε μια γυναίκα, απέκτησε μία κόρη και «κάλυψε» ό,τι ένιωθε πίσω από ένα μούσι πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση

Το 2012 η Αβέντιαν ξεκίνησε τη διαδικασία της μετάβασης παίρνοντας γυναίκειες ορμόνες, μετά έκανε και την εγχείρηση, έκανε αποτρίχωση με λέιζερ και υιοθέτησε έναν συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάνοντας μεταξύ άλλων γιόγκα.

Σήμερα, έχει χωρίσει από τη γυναίκα που παντρεύτηκε, ζει στο Τέξας και εργάζεται ως οδηγός ταξί στο Uber. «Προσωπικά είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος και δεν έχω πια αναζητπήσεις για το ποιος είμαι. Πριν δεν μπορούσα να σταθώ και να κοινωνικοποιηθώ με τους ανθρώπους. 

Για τη γυναίκα, το παιδί, τα όπλα, το Ναυτικό, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ήταν όλα μέρος του ταξιδιού μου».Incredible Transformation Of Ex-US Marine From Bearded Man Into Stunning Blonde Woman
-----------------------------------------------------


Από Μπαμπάς έγινε Μαμά..

Male to Female 1 years HRT Timeline - 
Trans Story MTF Before and AfterΠηγή.otherside.gr - AmazingWorldNews - MTF Rainbow

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!