Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016Με την τρίχα κάγκελο έμεινε μία μητέρα η οποία εντόπισε μέσω του συστήματος παρακολούθησης της κόρης της ένα μωρό… φάντασμα στην κούνια της, αλλά και ένα… ενήλικο να τους παρακολουθεί την ώρα που κοιμόταν.

Η Jade Yates ανέβασε μάλιστα το βίντεο-ντοκουμέντο στο Facebook, υποστηρίζοντας πως «μέχρι πριν από πέντε λεπτά δεν πίστευα στα φαντάσματα».

 Και ποιος να την κατηγορήσει όταν εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς την απόκοσμη παρουσία δίπλα στη Ruby, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της είχε κλείσει την πόρτα και δεν βρισκόταν κανείς στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή…

«Εγώ βλέπω ένα μωρό μεγαλύτερο από τη Ruby δίπλα της και έναν ενήλικα να τους παρακολουθεί», ανέφερε η Jade, σημειώνοντας ότι το μωρό της ήταν «ασυνήθιστα ανήσυχο και ξυπνούσε κάθε μία ώρα εκείνο το βράδυ».

Και ο λόγος, ήταν επειδή «ένα μωρό φάντασμα ήθελε να παίξει μαζί της»!«Δεν νομίζω ότι ήθελε να της κάνει κακό και ο ενήλικος φαίνεται τόσο προστατευτικός», συνεχίζει η Jade, αποκαλύπτοντας πως άφησε να περάσουν 20 λεπτά πριν πάει να ελέγξει την κόρη της. 


Τότε ήταν που τρόμαξε τα φαντάσματα, τρέποντάς τα σε φυγή.


Κάτι βέβαια που εγείρει εύλογα ερωτήματα, καθώς μια φυσιολογική μητέρα θα έτρεχε αμέσως στο δωμάτιο…It's time to call the ghostbusters orbs found on monitorΠηγή.crazynews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!