Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016
Ένα βίντεο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου δημοσίευσε το CDS news και μετρά χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες.


Πρόκειται για το πεζοδρόμιο που «αναπνέει», όπως το χαρακτηρίζει και η βρετανική Sun, και δείχνει ουσιαστικά το δάπεδο να σηκώνεται ρυθμικά κάθε φορά που το κύμα γλιστράει κάτω από την αποβάθρα.

Στο βίντεο αρχικά ακούγεται ο ήχος από το νερό και στη συνέχεια φαίνονται οι πλάκες που «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν». 

Πολλοί είναι οι χρήστες που σχολίασαν ότι πρόκειται βέβαια για το κύμα που προκαλεί υπόγεια το φαινόμενο, ενώ άλλοι δεν φαίνεται να… πείστηκαν, κάνοντας τα δικά τους σενάρια.

Η εξήγηση έρχεται και στα σχόλια, όπου αναφέρεται: «Είναι απλά το νερό που έρχεται από κάτω. Μπορείτε να το ακούσετε να έρχεται από την άλλη πλευρά, καθώς μπορείτε επίσης να δείτε μια βάρκα που φαίνεται στο βάθος. 

Αυτό που είναι τώρα ενδιαφέρον να εξεταστεί είναι η δομική ακεραιότητα διότι προφανώς φαίνεται ότι υπάρχει λάθος εφόσον η παλίρροια εκτοπίζει κάτι εκεί, είτε πρόκειται για την πίεση του αέρα ή του νερού».

Το βίντεο κάνει όπως το γύρο του διαδικτύου και παρά το γεγονός ότι δίνεται η εξήγηση πολλοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν «τρομακτικό» και αναφέρουν ότι θα φοβόντουσαν να σταθούν εκεί και να το μαγνητοσκοπήσουν, όπως έκανε αυτός που το τράβηξε.

Το περιστατικό σημειώθηκε και απαθανατίστηκε σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο Cadimare της Ιταλίας.
Il respiro del mare nel piazzale di Cadimare

Πηγή.otherside.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!