Σάββατο, 2 Απριλίου 2016Αξιολάτρευτες γιγάντιες «μπέιμπι σίτερ» Η εκπληκτική συμβίωση τριών μικρών παιδιών με δύο τεράστια σκυλιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεοΓια τους περισσότερους το να έχεις τρία παιδιά είναι ήδη αρκετό για να μην έχεις ούτε χώρο ούτε χρόνο για κάτι άλλο.

Αλλά η οικογένεια του Joshua Fisher και της συζύγου του Bee από την Καλιφόρνια αποφάσισε να προσθέσει στο «σπιτικό» της και δύο σκυλιά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

dogkid3

Αρχικά ο Joshua ήθελε να πάρει ένα άλογο αλλά τελικά συμφιλιώθηκε με την ιδέα του σκύλου και, αναζητώντας ράτσες που είναι πιο συμβατές με παιδιά, επέλεξε τα Newfoundlands.

Ο Ralphie υιοθετήθηκε το 2014 αλλά δεν ήταν αρκετός και ένα χρόνο αργότερα προστέθηκε στην παρέα και ο Boss.

dogkid6

«Δεν ξέραμε πόσο μεγάλα είναι μέχρι που πήγαμε να πάρουμε τον Ralphie από τον εκτροφέα, όταν είδαμε τα μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλιά σοκαριστήκαμε τόσο που αρχίσαμε να γελάμε», περιγράφει η Bee.

dogkid7

«Ο δεσμός τους με τα παιδιά είναι εκπληκτικός, τα μικρά ενθουσιάζονται με το μέγεθος των σκύλων. Ο μεγαλύτερος, ο Lenox, ξαπλώνει συχνά πάνω τους. Ο 3χρονος Cruz παίζει μαζί τους ενώ ο Tegan, που είναι μόλις οκτώ μηνών, θα αρχίσει σύντομα να τους ανακαλύπτει».

dogkid2

Παρά το άβολο μέγεθός τους τα σκυλιά είναι πολύ καλά στο παιχνίδι με τα μικρά παιδιά. «Είναι τρυφερά, ευγενικοί γίγαντες, τους παίρνουμε μαζί μας παντού», λέει ο Joshua.


Family share their lives with two adorable Newfoundlands


Πηγή.fumara.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!