Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016
Σημαντική προβολή του τόπου μας το νέο βιντεοκλίπ του θαυμάσιου τραγουδιού "Νυν και Αεί" που ερμηνεύει εξαιρετικά η εκφραστική Κερκυραία ερμηνεύτρια και φίλη της Φλώρινας Ιωάννα Βλάχου μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, το οποίο γυρίστηκε στη Φλώρινα. 

Πολύ ωραίο το νέο τραγούδι του Μάκη Βλάσση πάνω σε στίχους του διακεκριμένου ποιητή και καθηγητή της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και Διευθυντή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημιουργικής Γραφής" στο Πανεπιστήμιό μας, Τριαντάφυλλου Κωτόπουλου και συμπεριλαμβάνεται στο καινούριο cd της Ιωάννας "Γραφή καθαρή". 

Βαφτισμένο το τραγούδι στα "αγιονέρια" των λιμνών της Φλώρινας, στολισμένο με εμβληματικές φυσιογνωμίες, παιχνιδίζει ανάμεσα στις εικόνες της παραδοσιακής και σύγχρονης Φλώρινας, όπου εναλλάσσονται τα μοναδικά μας φυσικά τοπία, οι κάμποι και τα βουνά μας με τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους, τις ανελέητες υψικαμίνους της ΔΕΗ και τα φράγματα.... "Νυν και Αεί" στη Φλώρινα, λοιπόν! 

Σας ευχαριστούμε, Ιωάννα και Τριαντάφυλλε, για άλλη μια φορά για την αγάπη σας για τη Φλώρινα! Με τέτοιες πρωτοβουλίες σίγουρα "θα ξανάρθουν χελιδόνια"! 

Καλή επιτυχία στη θαυμάσια και ενδιαφέρουσα δουλειά σας!

κείμενο: Όλγα Μούσιου ΜυλωνάΙωάννα Βλάχου - Χρήστος Θηβαίος "Νυν Και Αεί  
Official Music Video clipΠηγή.floriniotika.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!