Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος περιφερειακός αγώνας των κατηγοριών Παμπαίδων Παγκορασίδων της Βορείου Περιφέρειας των Αλπικών. 

Στη Βίγλα Πισοδερίου ο ΣΟΧ Φλώρινας διοργάνωσε ένα πολύ καλό αγώνα που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο των νεαρών χιονοδρόμων ικανοποίησε όλους όσους συμμετείχαν. 
Στο βάθρο των νικητών και τις δύο ημέρες ανέβηκαν διαφορετικοί αθλητές αλλά ξεχώρισαν η Αθανασία Κύρου στα κορίτσια η οποία κέρδισε δύο μετάλλια. 

Στα αγόρια οι Απόστολος Βουγιούκας και ο Αίολος Ζιάμπρας μοιράστηκαν μετάλλια και εντυπώσεις αφού κέρδισαν από ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.


 Την πρώτη ημέρα (11.02.17) στο αγώνισμα του compi και στην κατηγορία παγκορασίδων νικήτρια ήταν η Αθανασία Κύρου (ΕΣΠ) με χρόνο 1:08,41 και στους Παμπαίδες ο Απόστολος Βουγιούκας (ΑΛΠ) με χρόνο 1:04,12. Τη δεύτερη ημερα (12.02.17), επίσης στο αγώνισμα του compi, η Μαρία Μούλια (ΝΑΟ) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 1:01,09 αφήνοντας την Αθανασία Κύρου στη δεύτερη θέση. Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Αίολος Ζιάμπρας (ΓΡΕ) ήταν ο μεγάλος νικητής με χρόνο 57,48.


Ευχαριστούμε τους 32 αθλητές ( 15 κορίτσια 17 αγόρια)Ευχαριστούμε για τις συνεντεύξεις:

Τον προπονητή και χαράκτη κ.Μούλελη Ηλία 

Τον τεχνικό εκπρόσωπο αγώνα κ. Δημήτρη Αλεξίου
Τον αντιπρόεδρο Του ΣΟΧ κ. Σάββα Γιαζιτζιδη

Ευχαριστούμε τους αδερφούς Τόττη για όλη την βοήθεια κατα την διάρκεια των αγώνων

Και τέλος ευχαριστούμε όλο το διοικητικό συμβούλιο του Σ Ο Χ και τα μέλη του παλιά και νέα για όλη την βοήθεια στο στήσιμο και ξεστήσιμο των αγώνων!
Πηγή.Grigos77- eox.gr - Moulelis Ilias

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιό σας είναι σημαντικό....Είναι η επιβράβευση της Προσπαθείας μας για την δική σας ενημέρωση ..!!!